Söndag

Min hals har blivit värre tyvärr :( Tror att det beror på idrotten i fredags (sprang i regn och det blåste gånger hundra..) Så tyvärr så kan jag inte vara med någon idag + att jag måste putsa mina tänder. Dagen har jag iaf spenderat med tre glassar i handen och jag satsar på en till då jag blir lite hungrigare. Hoppas ni inte är sjuka som jag :/! Men bara så ni vet att på fredag åker jag till Göteborg över helgen , så då kommer det inte bli någon bloggning!

Just nu har jag precis blivit klar med en ny header :) Jag hoppas ni kommer tycka om den bara!
Puss

Lördag



Idag har jag ungefär spenderat hela dagen hos Victoria och framför spegeln. Det var kul men det som är lite mindre roligt är att jag har ont i halsen sen imorse.  ´Hoppas det inte blir värre för alltså jag får jämt rådamp dom dagarna jag blir irreterad på min hals. Haha men jag har fixat en ny snygg frilla på mig, nej jag är inte färdig. Jag provar frisyrer. Haha men imorron ska jag till tandläkarn och bleka mina tänder! =) Puss

Ya Stanu Morem



En ett år gammal sång får en video , and we just love it!

Dagens fråga

Tjena!

Idag så var jag i skolan som vanligt och vi började tio över åtta och slutade med gympa! Vi sprang i regnet och mina öron var helt röda efter och .. Jag var inte direkt så fin om man säger så :) Resten av skolddagen var rätt okej faktiskt. Synd bara att det regnade!

Top model börjar 9 september , längtar värkligen! Det har varit ett av mina favorit program hur länge som helst! Haha men desperate housewife kommer alltid vara favoriten...Hoppas jag ;p

Bjussar på dagens fråga :
Vem är den bästa du vet?

För mig är svaret rätt självklart.
Ciao!

Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering men jag har skola som ni vet och då hinner jag inte skriva på hela dagen. Iaf så idag har jag haft skola som vanligt. Två musik lektioner idag. Elevens val som bara vissa är med på i klassen blev vi indelade i grupper med. Och jag kom med Pernilla! Hehe men iaf så fick jag sång tack och lov och Pernilla fick trummor! Och vi ska sjunga/spela " Knock on heavens door ". Hoppas man får göra om den lite annars kommer det låta konstigt haha.. Men det är bara skojgrupper så det spelar egentligen ingen roll eftersom det inte är något seriöst.

Imorron är det fredag och då har jag typ vanlig skola med idrott :/ och språk och flera tråkiga saker som man vill bara att det ska vara över..

Caio!

RSS 2.0