Just take the day as it comes

Canon eos 450d

Jag har knappt hunnit vara ute i solen idag faktiskt! Jag har ju haft teater föreställning idag, det gick väll bra.. Förutom att vi fick 14489 lager med teatersmink så när jag var ute i solen såg man värsta skillnad på ansiktet och halsen. Menmen. Synd när det var så varmt men imorgon är det ännu varmare och då ska jag gå barbent med klänning! Jätteskönt när det är så varmt. 27 grader mätte bilen iaf idag påväg hem och dit! Föressten så längtar jag jättemycket till allsång på skansen.. Jag älskar sommaren.

Punkter

Jag är skittrött efter dagen.
Igår somnade jag runt två på morgonen och vaknade sju.
Jag har föreställning imorgon.
Snart ska jag kolla på robinson finalen, HEJA NINA! Nej alla är faktiskt bra!!

090530

Åh jag är så lycklig! Det är jättevarmt ute, och iaf till tisdag ska det vara det! Sen så ska vi till k:fem på onsdag och se världens finaste pojk och sedan så är det 44 dagar kvar till allsång på skansen den 14 juli då jag ska se världens finaste pojke igen!

Men jag är nervös också... Jag har genrep idag och föreställning imorgon haha. Hur ska det här gå?! Håll tummarna för mig.


Every person is hurtful

Mina tjejer ska sova över nu på kvällen för vi har teater genrep imorgon! Så jag kommer inte uppdatera på länge! Men ni får lite musik så länge att lyssna på..

Better than all the rest


Idag känns det som det bara regnat hela dagen faktiskt. Tråkigt men sant! Men det blir 25 grader på söndag (!!!) och det får jag fan inte missa. Och jag har så mycket att se framimot! Det känns så bra på något sätt.. Iaaaaf så kommer jag lägga in simply the best med världens bästa sångerska!  Och det är INTE Tina Turner.

RSS 2.0