word


i sommras.


sammanfattning av dagen.

idag var jag på julmarknad på skansen 8) fin upplevelse (jag va där förra året) och sen så vann jag TRE choklad pengar. tredjevinst alltså. sen ett fejk äpple och en julgrej man hänger upp i julgranen. fan. jag ska inte ha någon julgran i år :0 iaf så köpte jag brända mandlar med sånt där rosa på. skitgott. och skitkallt var det. va aldrig ute mer än en halvtimme.


summer is gone


Jag drömde jätte mycket saker inatt. Det nästan ända jag kommer ihåg är att jag var på ett köpcentrum liknande ICA MAXI. Och handlade saker. Liksom WTF?! Jag har inget annat för mig kanske i drömmarna. Who know! Julmarknad blir det idag. Älskar julmarknader! Jättemysigt.


hey pillow.


Jag tycker det är jättejobbigt att vakna upp på lördagar egentligen och känna att man har en hel dag framför sig. Teater hade jag idag. Varje lördag alltså. Klockan är nästan fyra och det är redan mörkt ute. Jag skulle mer än gärna vilja gå och shoppa nu. För vilka pengar då? I mörkret? Jag hatar vintern.

look at me

Hej sötnosar! Tagit hål i både örona nu, därimot bara öronsnibbarna. Dom tog inte där jag ville där jag va så det blev på öronsnibbarna istället. Men det är väll bra ändå? :) Nu ska jag äta egenlagad pasta (yes, jag har lagat den) och sen blir det fredags mys med godis och "systrar i jeans" filmen som jag faktiskt håller på att läsa just nu! Ha en bra fredagskväll.


if i said it doesn't hurt.


Rätt gammal bild

Förlåt sötnosar att jag inte skrev när jag kom hem. Det har nämligen tagit rätt långt tid för mig att komma på en text till att komma på en motivering till Tokio Hotel fan party tävlingen på myspace. Jag vet inte alls om jag kommer långt alls med den texten. Men jag skrev den med hela mitt hjärta så det är egentligen allt jag kan ge.

Annars är jag ganska nervös för imorgon, folk säger att det kommer göra jätteont att ta där jag ska ta imorron. Där uppe på örat alltså. Men klarar det kommer jag göra, men fan vad ont det kommer göra. Iaf så är det inget att vara nervös för. Det kommer gå bra, i hope!

RSS 2.0