VÅGA®


Har precis kommit hem från Våga festen. Den var grymmast! Bilder kommer då jag får tag på dom. Har ju skola imorron så måste nog fixa lite andra saker nu! ;) Tjao

VÄRME

Jag vet att jag lovat dagens outfit förut och nu måste jag komma med värsta urskäkten; Varje dag, ungefär. Går jag i mjukisbyxor (tycker det är skönast så just nu). Men jag lovar att i sommar så kommer det nog outfits nästan varje dag! Då blir det nämligen jeansshorts på bena, converse på fötterna, kofta på överkroppen och slarvig toffs i håret. Då ni! Då är det sommar.


måndag

För en gångs skull så har jag flyttat datorn till mitt rum eftersom den har stått i köket några veckor. Men nu kände jag att jag inte trivdes med det. Så jag städade på mitt skrivbord (haha, ni skulle sätt innan...!) och satte hit datorn. Mycket bättre.

Idag så har det varit både bra och dålig dag. Jag har inte mått speciellt bra hela dagen men alla glada&snälla omkring mig gör mig så glad. Dagen kan räddas av att min bästavän kommer fram till mig och ler och verkligen vill få mig glad! " Nu ska jag få dig glad". Det gör mig så lycklig, att folk verkligen finns här för en.

Sitter iaf här och målar naglarna. Älskar genomskinligt nagellack! Två lager och naglarna ser helt perfekta ut!

Barnhemmet



Nu ska jag sätta mig och kolla på Barnhemmet.

upptagen

hejhej! jag har inte uppdaterat på en evighet känns det som men jag har inte haft tid. ikväll drar jag iväg till en kompis och imorron så kanske ni får dagens outfit! byye

RSS 2.0