Dagens fråga

Kollar/Kollade ni på Desperate housewives? Vem är eran favorit skådespelare?

Kan knappt vänta tills säsong 5 har sin fortsättning, vet någon när det börjar igen?

Update 20:47 : AAAH, det börjar ju idag. Fan vilken tur man har.

i see you now

Hej bloggen!

Slutade halv två idag, skitkort dag! Och det första jag gjorde när jag kom hem var läxorna, no såklart. Det går inte så bra med NO. Går i sjuan så jag har inga betyg än ju. Men det stinker IG om jag inte skärper mig som jag försköker göra nu. Kemi ska vi börja med, och vi ska lära oss labrations (stavning?) utrustning. Så jag fick sitta och plugga in dom haha. Och en sak till, har ni inte kunnat hoppa över en meter på höjdhoppen på gympan. Så är ni inte ensamma. Klarade bara en meter!

Annars har väll min dag varit bra, kännt mig lite sjuk på förmiddagen men det gick över =) Hur mår ni? Åh, det är helg snart ju.. Haha eller inte..Vet ni hur mycket träningsvärk jag har från igår? Orientering är kul men vafan inte när man får ta baksmälla en dag efter.

Puss

Och förlåt för att jag inte bloggar så ofta, men det är på grund av att skolan äter upp mig, jag glömmer bort eller så har jag annat att göra. Så sry en gång till!

Monday


Flätor

Sry för dålig uppdate! Men varit i skogen med skolan och orrienterat. Just därför , la jag mig i soffan med en tallrik mat och somnade nästan. Vet ni hur trött jag är? För det första gick vi fel, för det andra så skällde lärarna ut oss för att vi kom försent. För att DOM fick stå och frysa och vi svettas ihjäl.
 
Haft en bra dag annars? Vi hade bara en lektion idag, på furtio minuter. Förlåt för att jag inte heller la ut bilderna på mina kläder igår, glömde bort. Så det kanske inte blir så många blogg inlägg idag för att jag är helt slut efter skolan. Känner så stor skuld att jag inte skriver till er.

Ha en fortsatt bra eftermiddag!

over all

Home!

Gick hemifrån med världens huvudvärk (depserat efter nya kläder) och kom hem med två tröjor , en b'good fanta & örhängen. Mycket va? Fan vad utplockat det var.. Eller egentligen så har dom inte fått in så mycket nytt från förra veckan..Men två tröjor blev det iaf och jag är helnöjd =)

Föressten har jag fått låna min morfars kamera från hans jobb, den är hundra gånger bättre, tror att jag fick med mig usb sladden också.. Hoppas jag kan hantera den kameran haha annars blir det inte så mycket foton eftersom min andra kamera (nuvarnade) äter batterier. Jag menar allvar.

Lägger kanske upp bilder sen på vad jag har köpt!
Kramis

Söndag

Godmorgon!

Sovit gått? Det första jag gjorde när jag vaknade var att börja kolla på DH , gör det fortfarande..Skulle bara ta en liten paus och skriva till er! Idag ska jag somsakt till Stinsen och shoppa. Känns som jag shoppar hela tiden men nejnej, denna gången är det faktiskt för mina pengar eller för mina namnsdagspengar. För så mycket pengar har jag inte...Mormor betalar ;p.

Gissa vad jag gjorde igår? Såg på DH såklart. Jag är beroende eller något. Kan nog alla repliker utan till snart?! Nej men vafan boxen är ungefär 5 skivor så det är helt enkelt omöjligt......

Kommer hem i eftermiddag och då kan jag visa lite vad jag har köpt , om det blir något dvs! Puss



RSS 2.0