Ses!

Jo det är så att imorgon så åker jag på kollo. Är borta den 26/7 till den 13/8. Kommer inte blogga något under den tiden så ni får helt enkelt klara er utan mig! The voice festival blir det två dagar efter också! Kulkul. Men somsagt, ingen bloggning under den tiden då. Så får vi hoppas på bra väder och så ses vi! Puss

Sommarkrysset


Mina bästavänner, Pernilla och Linnea är på sommarkrysset just nu. De har de bästa platserna (de var först på plats) och sitter och hälsar och lyssnar på artisterna. Åh vad jag vill sitta där med dom nu! Fast packa klart måste jag, vi ska kanske ska dit då Markoolio är där den 29 aug! Skulle egentligen också dit idag men hade ju en heldel att göra.. Så om ni ser två busungar som sitter och vinkar bakom Carolina gynningsmamma så är det defenetivt dom!

I'm just here


Jag packar förfullt här hemma! Jag har bara handbagage kvar nästan men det tar ju också sin lilla tid! Jag är borta två och en halv vecka men jag kan berätta mer ikväll! Annars så mår jag sådär, hela huset snurrar känns det som och jag är hur trött som helst. Men det löser sig.. Natta har föressten fixat sin biljett till Alexander Rybak nu så nu är det äntligen bestämmt att vi ska gå! Yes.

Haha

SNÅLVATTEN OCH JÄKELSKAP GÅR PÅ TV NU! Jippi :]!  "To de!" "Så sött och gott det eeee". Det finns många bra och bäst är när dag-otto är med!  Jag och bästis älskar den här teatern! :D


Can you see what I see?


Jag har precis målat tånaglarna rosa med glitter, typiskt mig. Sen så håller jag på att packa lite smått. Kollo på söndag för er som inte vet det! Mer om det sen. Nu ska jag fortsätta tänka...Hehe.

RSS 2.0